Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Stemet Oy

Y-tunnus: 2468746-8

Mursketie 6

15860 Hollola

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Päivi Mero
paivi.mero@stemet.fi

Rekisterin nimi

Stemet Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Stemet Oy:n asiakkaaksi, ostanut Stemet Oy:ltä tuotteen tai palvelun, tai osallistunut Stemet Oy:n järjestämään tilaisuuteen.

Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä Stemet Oy:ssä seuraavia tarkoituksia varten: asiakaspalvelun toteuttaminen ja asiakassuhteen hoitaminen, asiakaspalvelun kehittäminen, laskutus ja perintä, tilausten arkistointi ja käsittely, tiedotus, markkinointi, tilastointi, rekisterinpitäjän liiketoiminnan kehittäminen, asiakaskyselyt ja muut kyselyt sekä muut vastaavat tarkoitukset. Tietoja voidaan käyttää myös henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Stemet Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi.

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on antanut rekisteröitymisen yhteydessä. Rekisteriin tallentuvat myös ne tiedot, jotka käyttäjä itse tallentaa sen jälkeen, kun hänen rekisteröitymisensä on hyväksytty. Pakollisia rekisteröitymistietoja tilauksen yhteydessä ovat nimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilausten yhteydessä tallennetaan myös tiedot käsitellyistä tilauksista sekä tilauksien toimitusten seurantatiedot. Tilauksen yhteydessä saatetaan tallentaa myös tilaajan IP-osoite.

Evästeet

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja käytämme sivuillamme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käytön.

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Stemet Oy:n käytössä, paitsi Stemet Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen, tilausten toimituksiin tai luotto- tai maksupäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Stemet Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi tilausten toimitukseen, luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Asiakasyrityksen tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään Stemet Oy:n rekisteristä käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Rekisterin suojaus

Asiakasrekisteriä käsitellään ehdottoman luottamuksellisena, ja se on asianmukaisesti suojattu salasanoilla ulkopuolisilta.

Rekisteröidyn oikeudet

Asiakas voi halutessaan tarkistaa, mitä tietoa hänestä on henkilörekisteriin talletettu, kieltää tietojen käytön tai vaatia tietoja poistettavaksi tai korjattaviksi lähettämällä asiaa koskevan viestin Stemet Oy:n rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.