Meiltä löydät erikoisosaamisen ja parhaat tekijät kaikenlaisiin metallitöihin niin kiinteistöjen sekä teollisuuden koneiden ja laitteiden asennuksiin sekä huolto- ja kunnossapitotöihin. Korjausrakentamisen palveluvalikoimaan kuuluu myös hälytystyyppiset, ennalta arvaamattomat ja äkilliset tehtävät sekä lomaseisokkien aikaan tehtävät työt ja niihin liittyvät teräs- sekä peltirakenteet.

Tyypillisimmät kohteet ovat kiinteistöt; uimahallit, laitokset, sairaalat, erikoiskohteet kuten vedenottamot ja jätevesiasemat. Näissä kohteissa suoritamme mm. putkistoasennuksia, laiteasennuksia, kunnossapitotöitä ja peltitöitä. Hoidamme ammattitaidolla julkisivu- ja kattopellitykset. Osaamisemme kattaa myös ruostumattoman ja haponkestävän teräksen käsittelyn. Käytössämme on sertifioitu peittaamo.

Tarjoamme myös pidempiaikaista asennuspalvelua. Meiltä saa suurien sekä vaativien alueiden lumenpudotustyöt.

Stemet korjausrakentaminen

Vesivahingot

Sattuiko katolla vesivahinko? Vuotaako vesikatto?

Meiltä saat kokonaispalveluna katon korjauksen. Purkamisesta kuivaukseen ja vaurioituneen kohteen korjaukseen. 

Stemet Oy on erikoistunut vaativiin kosteus- ja vesivuotokorjauksiin. Henkilökuntamme on suorittanut korjauksiin vaadittavat ja asianmukaiset koulutukset.

Vesivahinko

Kun vesivahinko sattuu

Ota ensiksi yhteyttä vakuutusyhtiöön. Mikäli kysymyksessä on äkillinen vahinko, kuten myrsky tai kaatunut puu, useimmiten vakuutusyhtiö vastaa vahingon korvaamisesta. Kulumisesta ja iästä johtuvien vuotojen korvaus kuuluu vain tapauskohtaisesti vakuutusyhtiölle. Selvitä nämä aina vakuutusyhtiön kanssa. Korvaajasta riippumatta olemme yritys, jolla on asiantuntevin ja pitkäaikaisin kokemus alueella.

Vesivahingon korjaus

Suoritamme aina kohteen tarkastuksen ja määritämme tarvittavat toimenpiteet, sekä teemme toimenpidesuosituksen ja kustannusarvion.

Kirjallinen toimenpidesuositus ja kustannusarvio tehdään aina kohteen mukaan ja mikäli korjaustyö tehdään, vähennetään nämä lopullisista kustannuksista.

Käytössämme on alipaineistuslaitteisto, jolla voimme tarvittaessa imeä kastuneen materiaalin pois kohteesta. Eristämme kosteusalueen tilan ja alipaineistamme sen epäpuhtauksien leviämisen ehkäisemiseksi.

Kuivaamme tilan ja kutsumme paikalle tilaajan määrittämän kosteusmittaajan ennen uusien eristeiden asentamista. Kosteus tulee mitata myös kuivatuksen jälkeen.

Kokemuksemme ja yleisen tiedon mukaan epäpuhtauksien leviämisestä ja puutteellisesti tehdystä korjaustyöstä aiheutuu ylivoimaisesti suurimmat kustannukset kiinteistön omistajalle paljon puhuttujen home- ja sieniongelmien muodossa. Nämä ilmenevät usein vasta vuosia myöhemmin. Ikävä kyllä juuri silloin, kun kiinteistö vaihtaa omistajaa.

Stemet Oy hoitaa koko korjauksen alusta loppuun ammattitaidolla ja vastuullisesti.

Puu- ja taimisuojat

Valmistamme kestävät puu- ja taimisuojat pyöröteräksestä ja toimitamme ne pulverimaalattuna haluttuun sävyyn.

Katupuun runkosuojat

Maalattu putki
Korkeus 1550 mm
Sisähalkaisija 375 mm
Pujotusaukko 200 mm

Taimisuojat 20 mm

Kuumasinkitty pyöröteräs
Korkeus 500 mm
Sisähalkaisija 480 mm
Pujotusaukko 200 mm

Stemet katupuun runkosuojat

Kysy lisää / Pyydä tarjous